Sezmak

 

Sezmak, kurucu ortakların yeniden yapılanma sürecinde 2003 yılında Türkiye perakende sektöründe faaliyetine başlamıştır. 25 yılı aşan piyasa deneyimi ile perakende sektörü içerisinde faaliyet göstermenin haklı gururunu taşımaktadır.

Tartım sektörü dünya piyasasında 1818’den beri faaliyet gösteren İngiliz Avery Berkel, 1998 yılında Türkiye  perakende sektörüne giriş yapmış olup Sezmak ile çözüm ortaklığına başlamıştır.

Sezmak, sahip olduğu perakende sektörü bilgi ve deneyimiyle bu ürünlerin satışını ve satış sonrası desteğini tüm Türkiye üzerinde yayılmış olan bayi ve teknik servis ağıyla birlikte vermeyi hedeflemiş, kısa süre içerisinde başarılı olmuştur. Hizmet kalitesini daha da artırmak ve iş ortaklarına daha çok alanda çözümler sunmak için İtalyan Noaw S.R.L. (dilimleme makineleri ve mutfak ekipmanları), Lavezzini S.R.L. (vakum paketleme makineleri), Compac S.R.L. ( tabak kapama sistemleri - tabak ve film çözümleri) üretici firmaları ile çözüm ortaklığına gitmiş olup ürün portföyünü genişletmiştir.

Kalite ve yüksek teknolojiyi doğru ve hızlı bir şekilde iş ortaklarımıza götürmeyi ilke edinmekteyiz…