250 TP

 
PDF Katalog
  • Açıklama
  • Teknik Özellik
  • Kullanım Kılavuzu
  • Video

Bıçak 250 mm

Sosis, jambon, salam, füme et, peynir, balık, pastırma, bazı sebzeler gibi ürünlerin

Dilimlenmesinde özellikle şarküteri, kasap, fastfood, yemek üretim tesisleri, gıda marketler,

Büyük mutfaklar ve oteller de kullanım için tasarlanmıştır. Geniş ürün tablası,

Sessiz ve kolay kullanılabilen bir taşıyıcı üzerine monte edilmiştir.

Kendi kendisini yağlayabilen mekanizması ile ilk günkü gibi kalır.

Parlatılmış, hijyenik, tozlanmaz ve paslanmaz özel anodize alüminyum gövde ile uzun ömürlüdür.

Sonsuz dişli sistemi veya poli-V kayışlı sistemler kullanılmaktadır.

Güçlü, gürültüsüz, tek fazlı motor kullanılmaktadır. Krom kaplı çelik bıçak uzun süre hizmet etmek için tasarlanmıştır.

Cihazın üzerindeki bileme mekanizması çift bileme taşına sahiptir. Bu sayede bıçak ilk günkü keskinliğini muhafaza eder.


Dilim kalınlığı ayarlayan topuz ile hassas ayar yapmak oldukça kolaydır.

Cihazın temizliği için bıçak kapağı ve ürün tablası sökülüp takılabilir.

Model  : 250 TP
Bıçak Çapı  : 250
Ürün Hazne Boyu(mm)  : 340
Maksimum Dilim Kalınlığı(mm)  : 34
Maksimum Ürün Ebadı(mm)  : ø 190-230x190
Ağırlık(kg)  : 19

Kullanım Kılavuzu
Video eklenecektir